Festivales

La Mostra de Igualada recibe más de 180 solicitudes de participación

La dirección artística de la Fira de Teatre Infantil i Juvenil de Igualada empieza a partir de este momento la selección de los participantes en su 18 edición que se celebrará del 6 al 10 de junio dentro de las 180 propuestas recibidas. Més de 180 companyies de teatre infantil i juvenil s’han interessat a participar a la 18ª edició de La Mostra d’Igualada, que tindrà lloc del 6 al 10 de juny.
La major part de propostes són de companyies catalanes, tot i que també han presentat la seva sol·licitud per participar agrupacions d’altres comunitats com Andalusia, Aragó, Comunitat Valenciana, Castella-La Manxa, Galícia, Illes Balears, Madrid, Múrcia o País Basc.
D’entre totes les propostes d’espectacles que han presentat les companyies, a partir d’ara, la direcció artística del certamen n’escollirà al voltant de seixanta per conformar la programació d’enguany, a més d’altres 10 que facin animacions de carrer o cercaviles.
La Mostra d’Igualada és un mercat d’arts escèniques especialitzat en teatre infantil i juvenil i està concebut com un aparador de propostes escèniques professionals adreçades principalment a programadors.
Aquesta fira teatral està organitzada per l’Institut Català de les Indústries Culturals de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament d’Igualada i compta amb la participació de la Fundació Xarxa i l’Agrupació Rialles.

Mostrar más

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba